doneer

knop-nieuwsbrief

rally

Nieuws

Bezoek Gerrit Schuitema

Gedurende een jaar liep ik gesponsord in Nederland...

Mijn naam is Gerrit Schuitema, wonende aan de Laan van de Eekharst 126 te 7823 AT Emmen.
Ik ben 61 jaar en heb een administratie/accountantskantoor in Stadskanaal. Met Harry Klinkhamer en Yvonne Hoogebeen heb ik diverse malen over het kindertehuis in Kaapstad gesproken. Enkele malen heb ik een financiële bijdrage voor het kindertehuis gedaan en nu ben ik van plan middels mijn sport wat geld op te halen voor het Kindertehuis.

Sinds eind 2000 beoefen ik de hardloopsport. Ik loop veel wedstrijden in Duitsland en Nederland. Het zijn wedstrijden over 5 kilometer, 10 kilometer, halve marathons en marathons. Van deze laatste heb ik 4 gelopen, te weten in Hamburg, Kopenhagen, Münster en Wenen. In een jaar loop ik gemiddeld 50 wedstrijden oftewel gemiddeld 700 wedstrijdkilometers. Daarvan loop ik ongeveer 400 in Duitsland en 300 in Nederland.

Ik ben bijvoorbeeld "Laufbotschafter" voor een Duitse marathon die in september 2009 in Otterndorf (D) werd gehouden. De opbrengst van deze wedstrijd ging volledig naar hulp aan kinderen. Ik maak als Laufbotschafter reclame voor deze wedstrijd en liep in 2009 in kleding van de plaatselijke sponsor, een bank.

In de periode van 1 oktober 2009 tot en met 30 september 2010 liep ik gesponsord in Nederland voor het kindertehuis in Kaapstad.

Gedurende dat jaar had ik in Nederland op wedstrijden een loopshirt dat bedrukt was met de naam van de website van het kindertehuis en 15 logo’s van bedrijven die mij ondersteunden. De bedrijven dienden minimaal 25 Eurocent per wedstrijdkilometer te betalen. Als ik bijv. 400 kilometer liep betaalden de sponsors minimaal € 100 voor het logo. Sponsors (bijv. particulieren) die geen logo hebben, maar die toch wat aan ondersteuning wilden doen konden zich ook opgeven voor een door hen zelf bepaald bedrag per kilometer.

De resultaten van het project staan op mijn website http://gerritschuitema.web-log.nl

Bedrijven en personen die met mij in contact willen komen kunnen dat doen via mijn e-mailadressen:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Met vriendelijke groet,

Gerrit Schuitema