doneer

knop-nieuwsbrief

rally

Donatie Rotary Club of Franschhoek and Drakenstein Valley

Lions, Westerkwartier

Afgelopen voorjaar is er contact geweest met de Lions Westerkwartier.

Christine Revell Children's Home

In 1975 werd het Christine Revell Children’s Home in Kaapstad officieel geopend. Naast het Christine Revell Children’s Home ondersteund de Stichting ook andere projecten in Kaapstad. Allemaal met het doel om de zorg en het welzijn van de kinderen te bevorderen. Alle projecten worden door ons zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd

De doelstelling van het tehuis is:
Zorg te bieden aan verstoten, misbruikte en verwaarloosde kinderen in de leeftijdsgroep van nul tot en met vier jaar; Terugplaatsen van kinderen in de gemeenschap na te streven en te stimuleren.

Het tehuis heeft ongeveer twintig medewerkers en biedt onderdak aan gemiddeld vijftig kinderen, die uit disfunctionerende families komen waar nauwelijks sprake is van emotionele - en psychologische binding. De kinderen, die vaak slachtoffer zijn van alcoholmisbruik door de ouders, mishandeling, seksueel misbruik of het overlijden van moeder door HIV/AIDS, zijn ernstig getraumatiseerd.

Lees verder

Gerealiseerde projecten

Al meer dan tien jaar zet de steunstichting zich in om specifieke projecten binnen CRCH te realiseren.
De bestuursleden zijn dan buitengewoon trots dat nuttige en leuke projecten met zoveel steun van onze donateurs in de afgelopen jaren zijn gerealiseerd.

Lees verder