doneer

rally

Lions, Westerkwartier

Afgelopen voorjaar is er contact geweest met de Lions Westerkwartier.

AV Horror bedankt!

Het bestuur van de stichting is naar Sneek geweest om de hardloopgroep AV Horror te bedanken

Verslag en foto's Rally 2013

Zondag 7 april heeft Kindertehuis Kaapstad haar jaarlijkse rally gehouden.
Evenals vorig jaar had de familie Stadman hun vakgarage opengesteld voor de start.

Bij binnenkomst kregen de deelnemers hun rallyboek en kon het rekenen en puzzelen beginnen. De koffie en koek ging er goed in, waarna de eerste auto om 11:00 uur aan de rit begon. Via Gasteren, Loon en Rolde met onderweg kaartfragmenten stond er in Eext een geheime controle en ging de rit verder met Bol-Pijl richting “Het Nije Hemelriek”. Waar Klinkhamer Catering op een heerlijke lokatie iedereen verwende met soep en broodjes. Het zonnetje was volop aanwezig, dus kon het niet beter. De deelnemers moesten per equip in 30 sec. een huis tekenen en kralen rijgen. Dit leverde mooie kunstwerken op. Vanaf “Het Nije Hemelriek” ging het door Amen, Deurze richting Schipborg met Bol-Pijl en onderweg foto’s zoeken. Bij Gasteren stond een geheime controle en werden de meters omgezet in seconden wat in heel wat auto’s reken stress opleverde.

Het laatste stukje naar Schipborg, nog even pittig met nog wat lastige bordjes langs de weg.

Gelukkig heeft iedereen de BBQ bereikt op camping “de Vledders”. De familie Glas had hun “Schoapenhok” op de camping aangeboden voor de BBQ waar iedereen op het terras aan de picknick tafels heerlijk in het voorjaar zonnetje van alle lekkers door Klinkhamer Catering zich goed liet smaken.

Met 42 auto’s kunnen we terug kijken op een mooie dag voor het Kindertehuis. Met een opbrengst van € 3500,00 zijn we meer dan tevreden. Voor een ieder die het leuk vindt om eens mee te doen of weer mee te doen, zet 6 April 2014 alvast in je agenda.

KUMIJ

Eind April mocht Marcel Hoogebeen in Kaapstad een cheque in ontvangst nemen voor het kindertehuis van de Firma Kumij uit Groningen. De familie Docter heeft namens Kumij zelf de cheque van € 3620,00 overhandigd. Wij zijn heel erg blij met het initiatief van Kumij en haar personeel om het kindertehuis een schenking te doen.

Mede dankzij Kumij kunnen heel veel kinderen in een veilige omgeving opgroeien.


Bekijk hier de foto's van 2012